deutschenglish
 bilstein lengéscsillapítók

autóalkatrész

 
 

Bilstein lengéscsillapítók


Autóalkatrész kereskedésünk a kiváló minőságű Bilstein lengéscsillapítók értékesítésével kiemelten foglalkozik. Az alábbi linken található internetes katalógusban részletesen megtekintheti a Bilstein lengéscsillapítók teljes kínálatát.
Figyelem! A katalógusban feltüntetett árak eltérnek a mi árlistánktól!

BILSTEIN B1

- szerviz elemek
A BILSTEIN szerviz-elemekkel minden lengéscsillapító-csere tökéletes lesz. A BILSTEIN szerviz elemek porvédő- és ütközőgumikból állnak. Ezen elemek kicserélése kötelező. Ezekhez egy széles toronycsapágy program is megtalálható. A magas BILSTEIN minőségi igények kielégítése érdekében, a szervizelemeket is kizárólagosan gyári minőségben nyújtjuk.

BILSTEIN B2 olajos

- gyári minőség
Olykor vissza kell venni a gázból, hogy egy szituációt optimálisan mérlegelhessünk. A BILSTEIN B2-es olajos lengéscsillapítóval egy költséghatékony alternatívát nyújtunk magas minőség mellett, azon járművek számára, amelyekben gyárilag olajos lengéscsillapító került beépítésre, ezáltal költséghatékony megoldást nyújtva.

BILSTEIN B3 rugó

- gyári minőség
- Elengedhetetlen minden lengéscsillapító cserénél
- A járműgyártók specifikációja alapján készül
- Mindenhol ahol a gyári rugó elgyengül
- Optimális rugózási karakterisztika
- A lengéscsillapító és a rugó egységet képeznek

BILSTEIN B4 gáz nyomású

- gyári minőség
- 100% gáznyomású technológia

Az eredeti kenterbe ver minden másolatot. 1954 óta vagyunk eredeti gyártók, mint a „de Carbon” elv szerinti egycsöves, gáznyomású lengéscsillapítók feltalálója. A know-how és a fejlesztőerő, amire folyamatosan nap, mint nap nagy hangsúlyt fektetünk, szolgálják a fekete BILSTEIN magas minőségét. Ez a plusz növeli egyben a biztonságot is. Fékezésnél, terhelésváltozásnál, kemény útviszonyoknál egyaránt. A B4-es gáznyomású lengéscsillapítóval egy gyári beszállítású terméket kínálunk.

BILSTEIN B6 Sport

- BILSTEIN egycsöves rendszer
- Upside-Down technológia
- A Nürburgring Nordschleife pályán tesztelve

Van, akinek még bizonyítania kell, s van, aki már bizonyított! Itt van a BILSTEIN magas teljesítményű B6-os lengéscsillapítója, utcai és terep használatra, amely ideális megoldást nyújt azon vezetők számára, akik tudatosan szeretnének saját maguknak valami jobbat! Ültetés nélkül is kimutatja a foga fehérjét, és megbízható munkát végez a hétköznapi közlekedésben. Optimális úttartás, megnövekedett sávstabilitás, kitűnő csillapítóerő. A B6-os lengéscsillapító a sportos érzés mellett a biztonság terén is a legjobb választás, még utánfutó esetében is.

BILSTEIN B8 Sprint

- BILSTEIN egycsöves rendszer
- Upside-Down technológia
- A Nürburgring Nordschleife pályán tesztelve

Az ültetett nem jelent automatikusan jobbat, ugyanis nem az optika, hanem a lengéscsillapítók, és rugók optimális beállítása határozza meg a minőséget. Speciálisan ezért fejlesztette ki a BILSTEIN, ültetett járművekhez a B8-as lengéscsillapítót. A lerövidített, magas teljesítményű lengéscsillapító, rugóselemeivel, a futómű optimalizálásában kiváló. Gyorsabb sávváltás nagyobb sebességnél, rázós utakon, úthibák kikerülése. A B8 Sprint változat nemcsak jól néz ki, de kifogástalanul is csillapít.

BILSTEIN B10 Power Kit

- BILSTEIN gáznyomású kétcsöves rendszer
- A sportrugók nagy szilárdságú anyagból vannak

A B10 Powerkit 60/40 ékforma, kinézetet és sportos úttartást kínál hihetetlen áron. A rövidített 2 csöves gáznyomású lengéscsillapító harmonizál a progresszív ültetőrugókkal. Több biztonság, fékezésnél, nagyobb stabilitás, kis oldaldőlés garantálja a vezetés örömét, kellő komfort mellett.

BILSTEIN B12 Tuning Kit

- BILSTEIN egycsöves rendszer      - Upside-Down technológiával
- A sportrugók nagy szilárdságúak anyagból vannak

Az autóvezetés élményéhez a motor teljesítménye mellett főleg a futómű technikája járul hozzá. A nagy teljesítményű B12 a BILSTEIN sportrugókkal összejátszva meghatározóan megváltoztatja a tapadást, az alul- és túlkormányozottságot. Egy 30-40 mm-es ültetésnél a B12 garantálja a tökéletes kezelhetőséget, a magas biztonsági tartalékot, hihetetlen dinamika, magas komfort és élettartam mellett.

BILSTEIN B14 PSS

- BILSTEIN egycsöves rendszer
- Upside-Down technológiával
- Versenysportrugók nagy szilárdságú anyagból
- Állítható magasság
- A rugótányér és a kontra anya alumíniumból

"Versenysport technológia az utcára" -a B14-gyel a BILSTEIN mérnökei ezt az elképzelést valósították meg, ami óriási előnyt jelent. A B14 PSS-nél a jármű magassága, az első és hátsó tengelynél max. 50 mm-rel csökkenthető, egy behatárolt 20mm-es állítási tartományon belül. A B14 PSS extrémen terhelhető egycsöves Upside-Down technológiája gondoskodik minden szituációban a kiegyensúlyozott menetteljesítményről és a vezetés öröméről.

BILSTEIN B16 PSS9/PSS10

- BILSTEIN egycsöves rendszer
- Upside-Down technológiával
- Versenysportrugók nagy szilárdságú anyagból
- Állítható magasság-rugótányér és kontra anya alumíniumból
- Húzó és nyomófokozat egyidejűleg 9 fokozatban beállítható

Ezzel a futóművel a BILSTEIN mérnökei egy új teljesítményű kategóriát alkottak! A B16 PSS9-es lengéscsillapítónál, a jármű magassága, az első és hátsó tengelynél max. 50 mm-rel csökkenthető, egy behatárolt 20mm-es állítási tartományon belül. Beépített állapotban egy beállító kerék segítségével 9 karakterisztika változtatható, illetve minden szituációban gondoskodik a jármű professzionális beállításáról.

 
 
AVS Autóalkatrész kis és nagykereskedés
cím: 2800 Tatabánya, Táncsics Mihály u. 7.
tel: 06 34/ 311-187, 06 34/ 309-177     mobil: 06 30/ 8355-777
Nyitvataratás:   hétfő-péntek: 08.30-17.00    szombat:08.00-12.00
e-mail: info@avsalkatresz.hu